Veilige motor training voor motorrijders

Circuit rijden met je eigen motor. Boek bij Racecracks voor een leuk dagje uit met professionele begeleiding of vrij rijden om zo je rijtechnieken binnen 1 dag te verbeteren.

 
De circuitdagen kalender van 2018 begint vorm te krijgen want de trackday op Mettet is op Maandag 9 Juli. Vrij rijden kost incl. de korting 109,- en instructie kost 119,-  De prijzen van Mettet worden op 1 Jan met 10,- verhoogd. 

De 2018 dagen op het TT circuit van Assen zijn op:
Dinsdag 12 Juni 
Maandag 23 Juli
Maandag 27 Augustus
Dinsdag 28 Augustus
We starten weer met de vroegboekkorting die tot 1 Januari geldig is. Vrij rijden kost incl. de korting 179,- en instructie 199,-
Op 1 Januari worden de prijzen met 20,- verhoogd. 
Inschrijven kan binnenkort via de pagina: data & prijzen. 
 
 
Ben je ook onzeker, gespannen of nerveus op de motor en krijg je daardoor andere problemen zoals moeie handen, onderarmen en pijn in de rug en schouders? Boek dan eens een motor training bij ons want wij weten precies hoe we dit moeten oplossen tijdens onze leuke lessen op 1 van de veilige circuits. 
Al meer dan 10.000 motorrijders hebben we een perfecte circuitdag bezorgd waarbij hun vertrouwen op de motor en hun rijvaardigheid enorm is verhoogd.
Reserveer ook bij Racecracks Trackdays & Racing School een rijvaardigheidstraining of vrij rijden circuit sessies. De circuittrainingen zijn uitsluitend op veilige circuits en af te leggen op je eigen vertrouwde motorfiets. Je kan namelijk het beste op je eigen motor circuit rijden en zo lekker racen op het circuit. Dit is beter dan met een huurmotor rijden op het circuit omdat je het beste op je eigen vertrouwde motor de racecursus kan volgen. Goede groepsindelingen hanteren we waarbij ieder op zijn eigen snelheid kan racen op circuit. Racecracks is actief op: circuit Alcarras (Spanje), circuit TT Assen, circuit Zandvoort , circuit Mettet (Belgie), en het politie circuit Lelystad.

Verbeter ook binnen 1 dag enorm je rijtechniek.

Racecracks behoort tot de fijnste motorsportschool van de Benelux omdat wij luisteren naar onze klanten, goede groepsindelingen hebben, flexibel zijn, gecertificeerde instructeurs en zoveel meer voor een complete circuitdag.
Onder submenu: "Circuits" lees je wat de geweldige circuitdagen inhouden en via data & prijzen kan je reserveren voor een motortraining.
Racecracks bied veel soorten bochten trainingen aan. Heb je een toermotor, sportmotor of racemotor? Voor iedere motohebben wij de juiste groep. Voor de beginners hebben we de rijvaardigheids cursus niveau 1, voor de onervaren niveau 1+ gevolgd door niveau 2 voor de gevorderden. En alsof dit allemaal nog niet genoeg is hebben we ook nog voor de rijders van niveau 3 & 4 de privetraining. 
Geheel vrij rijden tijdens een trackday kan in niveau 3 & 4 met een goede groepsindeling op basis van rondetijden. Heb je meegedaan aan de landelijke motordagen? De toersessies zijn te vergelijken met niveau 1 en de stersessies zijn gelijkwaardig aan niveau 1+ en als je sneller hebt gereden dan 2.25min dan kan je gelijk in niveau 2 de circuittraining motor volgen. 
Zelf circuit rijden of moter racen op het circuit is enorm leuk, verslavend en leerzaam. Je kan ons emailen om een cadeaubon aan te vragen voor een circuit training en we hebben elk jaar vroegboekkorting. 
Circuit rijden met je eigen motor in Spanje kan ook gewoon bij Racecracks. De circuitvakantie op Alcarras was een succes in 2017 en alle deelnemers vonden het circuit Alcarras erg gaaf en juist daarom hebben we de trackdays 14, 15 en 16 Maart 2018 vastgelegd. Inschrijven voor deze race circuit trainingen kan nu met scherpe prijzen. De ideale race training of motorvakantie onder de Spaanse zon en op de vette baan van Alcarras terwijl het hier in Nederland nog koud en nat is, schijnt in Spanje de zon. Info:  /www.racecracks.nl/Pages/Alcarras/ 
In de 1e week van November 2018 bieden we een geheel verzorgde VIP experience motor vakantie aan op circuit Calafat. In December 2017 hierover meer informatie dus hou de site in de gaten om je met de vroegboek korting aan te melden voor deze circuittraining met je circuitmotor, straat of sportmotor. 
Bij Data & Prijzen vindt je de track datums bekend voor de circuitdag Assen, circuitdag Zandvoort en de circuitdag Mettet. 

Ontvang tips & acties

Schrijf je in of uit voor Tips & Acties van Racecracks

E-mailadres:


Inschrijven 2019

dinsdag
4
Jun
woensdag
5
Jun
maandag
5
Aug
maandag
26
Aug
woensdag
11
Sept
13,14,15
Mrt
2019
22,23,24
Mrt
2019
4,5
Jun
2019
3,4,5
Aug
2019
Pan-british Direct inschrijven